bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   /      

EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) - Merrni pjesë gjithashtu me retë e pasurive të patundshme. Token - Car Program + Real Estate Clouds - Përveç programit ditor të bonusit, mund të siguroni përfitime afatgjata me retë e pasurive të patundshme.


shqiptar, Albanian - Albania,
Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) është zgjidhja perfekte për këdo që thjesht dëshiron të futet në industrinë e pasurive të patundshme dhe të përdorë ekosistemin për një afat të gjatë.: Me Re të Pasurive të Patundshme, EXW u ofron anëtarëve mundësinë për të kombinuar pagesa afatshkurtra dhe afatgjata të bonusit. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) - Merrni pjesë gjithashtu me retë e pasurive të patundshme. Faqja e uljes EXW - EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) - Merrni pjesë gjithashtu me retë e pasurive të patundshme.
EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode)
Merrni pjesë gjithashtu me retë e pasurive të patundshme.


EXCloud - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) u ofron përdoruesve EXW mundësinë e transferimit të argumenteve EXW në një nga retë e pasurive të patundshme. Me Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode), EXCloud / EXW synon ta bëjë tregun tradicional ndërkombëtar të pasurive të patundshme të arritshme për pjesëmarrësit e tij brenda sistemit të tij të ekonomisë së re.

Në krahasim me portofolin e bonusit, argumentet EXW janë ngrirë gjatë një periudhe të zgjedhur (1 - 5 vjet) dhe nuk mund të tërhiqen para kohe. Si shpërblim, përdoruesit do të kreditohen me shenja shtesë EXW në portofolin e tyre. Këto shpërblime paguhen përveç pagesave normale ditore të bonusit nga 0 deri në 0,32%.

Depozita minimale në Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) është 300 EUR (në shenjën EXW). Aktualisht ekzistojnë 6 reve të pasurive të patundshme me kushte të ndryshme për kontinente të ndryshme.


Vështrim i shkurtër i reve të pasurive të patundshme EXW (Real Estate Clouds REC)

 
EUROPE CLOUD

Furnizimi total:
1.000.000.000 EUR
Soft Cap:
1.000.000 EUR

Options:
1 vit: 7,20 %
2 vjet: 18,90 %
3 vjet: 29,70 %
 
 
ASIA CLOUD

Furnizimi total:
3.000.000.000 EUR
Soft Cap:
3.000.000 EUR

Options:
1 vit: 7,20 %
2 vjet: 18,90 %
3 vjet: 29,70 %
5 vjet: 48,10 %
 

 
AUSTRALIA CLOUD

Furnizimi total:
500.000.000 EUR
Soft Cap:
1.000.000 EUR

Options:
1 vit: 7,20 %
2 vjet: 18,90 %
3 vjet: 29,70 %
 
 
AFRICA CLOUD

Furnizimi total:
500.000.000 EUR
Soft Cap:
1.000.000 EUR

Options:
1 vit: 7,20 %
2 vjet: 18,90 %
3 vjet: 29,70 %
 
 

 
NORTH AMERICA CLOUD

Furnizimi total:
2.000.000.000 EUR
Soft Cap:
2.000.000 EUR

Options:
1 vit: 7,20 %
2 vjet: 18,90 %
3 vjet: 29,70 %
4 vjet: 41,30 %
 
SOUTH AMERICA CLOUD

Furnizimi total:
500.000.000 EUR
Soft Cap:
1.000.000 EUR

Options:
1 vit: 7,20 %
2 vjet: 18,90 %
3 vjet: 29,70 %
 
 


Dërgoni (Transfer) shenja EXW tek një EXW Real Estate Cloud

Zgjidhni renë e pasurive të patundshme

  1. Numri i shenjave EXW që do të transferohen në EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode)
  2. Shenja të disponueshme EXW
  3. Zgjidhni kohëzgjatjen e zotimit
  4. Lexoni dhe pranoni termat dhe kushtet e përgjithshme
  5. Dorëzoni formularin
Shënim
Shenjat EXW që janë transferuar në një re të pasurive të patundshme janë të ngrira për periudhën e zgjedhur dhe nuk mund të hiqen para kohe.


REGJISTROHU TANI


Hotline: 555-666-0606     

Udhëzime Regjistrimi

EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) - Merrni pjesë gjithashtu me retë e pasurive të patundshme. - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) shpërndan argumente shtesë të bonusit që variojnë nga 7.2 në 48.1 përqind, në varësi të periudhës së reve dhe besimit.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>
shqiptar - cannabis participation
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

shqiptar - participation in cannabis
shqiptar - Earn money with Crypto
Earn money with Crypto

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=unknown


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Ka disa re të pasurive të patundshme për të zgjedhur: Evropa Cloud, Azia Cloud, Australia Cloud, Africa Cloud, Cloud America and North Cloud. - Investimet e pasurive të paluajtshme pothuajse gjithmonë konsiderohen të jenë një nga sektorët më të qëndrueshëm, por të vështirë për t'u arritur. Koncepti EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) tani ju jep mundësinë për të marrë pjesë në sektorin e pasurive të patundshme me shenjat tuaja. : EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) - Merrni pjesë gjithashtu me retë e pasurive të patundshme. !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Pjesëmarrja në programin EXCloud / EXW - Cloud funding (Real Estate, Start-Up, Art, Masternode) ju ndihmon të arrini përfitime personale afatgjata dhe ofron mundësinë për të hyrë në projekte të ndryshme të pasurive të patundshme në të gjithë botën.

Copyright © 2023            EXW termat dhe kushtet