bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: +49 15782248200   /      

Programi Bonus EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Plani i marketingut / Plani i Kompensimit / Plani i Bonusit / Programi i Partnerit Token - Car Program + Real Estate Clouds - Pagesa ditore e bonusit të partnerit. Për shembull, ju merrni një shpërblim prej 20-120% të pagimit të tyre të bonusit nga partnerët tuaj të drejtpërdrejtë.


shqiptar, Albanian - Albania,
Referuesit dhe shpërndarësit do të gjeni të gjitha informacionet dhe detajet rreth planit të marketingut / planit të kompensimit / planit të bonusit / programit të partnerit.: Merrni Bonuse Fituese duke u bërë partner dhe duke rekomanduar EXW. Sipas planit të marketingut, komisionet mbi 30 nivele shpërblehen. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - Programi Bonus EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Plani i marketingut / Plani i Kompensimit / Plani i Bonusit / Programi i Partnerit Faqja e uljes EXW - Programi Bonus EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Plani i marketingut / Plani i Kompensimit / Plani i Bonusit / Programi i Partnerit
planin e kompensimit.
Merrni bonuse tërheqëse vetëm duke rekomanduar EXW / EXchangeWorld (ExWorld)Rekomandoni EXW dhe merrni bonuse atraktive!

EXW / EXchangeWorld (ExWorld) u jep përdoruesve të saj një bonus mujor për depozitat e tyre në portofolin e bonusit dhe reve të pasurive të patundshme. Nga këto pagesa bonusi tek partnerët në downline tuaj, ju do të merrni një përqindje të shpërblimit të partnerit deri në 30 nivele.

Shuma e shpërblimit tuaj varet nga:
- numri i partnerëve të tij direkt "aktiv" (Direct Matching Bonus).
- gradën që arrini përmes aktiviteteve të partnerëve brenda downline tuaj (Team Matching Bonus).

Partnerët aktivë janë partnerë me një depozitë të paktën ekuivalentit prej 300 EUR në portofolin e bonusit ose në retë e pasurive të patundshme.
Do të merrni bonusin e partnerit për sa kohë që përdoruesit në downline tuaj nuk tërheqin depozitat e tyre të bonusit. Bonusi i partnerit shpërndahet çdo ditë në formën e shenjave EXW në portofolin tuaj EXW.
Për të marrë pjesë në programin e shpërblimeve EXW / EXchangeWorld (ExWorld), duhet të jeni vetë partner aktiv.


1. Direct Matching Bonus
  • Kualifikimi : Numri i partnerëve aktivë që ju keni rekomanduar personalisht.
  • Bonus : Shpërblejeni si përqindje të pagesave të bonusit të marrë nga të gjithë partnerët tuaj direkt aktiv të nivelit të parë.

Direct Matching Bonus
Niveli 1
Bonus
Kualifikimi
20%
1 partner i vet direkt aktiv
50%
2 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
55%
5 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
60%
10 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
65%
15 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
70%
20 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
75%
25 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
80%
30 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
100%
40 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
120%
50 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë


2. Team Matching Bonus
  • Rank : Renditni se keni arritur për kualifikimet e mëposhtme.
  • Partner i drejtpërdrejtë : Numri minimal i partnerëve aktiv që ju keni rekomanduar personalisht.
  • Vëllimi i Kualifikimit (EUR) : Vëllimi i kërkuar i depozitave në EUR nga partnerë aktivë të të gjithë ekipit tuaj që konsiderojnë "Maksimumi % për këmbë".
  • Maksimumi % për këmbë : Për vëllimin e kualifikimit, një maksimum prej një përqindje të caktuar të vëllimit të kërkuar të kualifikimit të sipërpërmendur llogarit për secilën këmbë. Për gradën e "Expert Builder" kjo është, për shembull, 40% e 10,000 EUR = vëllimi maksimal i kualifikimit 4,000 EUR për këmbë.
    Ky konsideratë vlen vetëm për vëllimin e kualifikimit. Vëllimi i arritur në të vërtetë llogarit për pagesën e bonusit.

TEAM MATCHING BONUS
Beginner Ranks
Rank
Affiliate Member
Team Builder
Expert Builder
Team Leader
Partner i drejtpërdrejtë
2
2
3
3
Vëllimi i Kualifikimit (EUR)
1.000
3.000
10.000
30.000
Maksimumi % për këmbë
50 %
50 %
40 %
40 %
Këmbët minimale
2
2
3
3
Niveli 2
15 %
15 %
15 %
15 %
Niveli 3
-
10 %
10 %
10 %
Niveli 4
-
-
10 %
10 %
Niveli 5
-
-
-
10 %
Niveli 6
-
-
-
5 %

TEAM MATCHING BONUS
Advanced Ranks
Rank
Executive Team Leader
Regional Director
EXW Ambassador
Partner i drejtpërdrejtë
4
4
4
Vëllimi i Kualifikimit (EUR)
100.000
300.000
1.000.000
Maksimumi % për këmbë
30 %
30 %
25 %
Këmbët minimale
4
4
4
Niveli 2
15 %
15 %
15 %
Niveli 3
10 %
10 %
10 %
Niveli 4
10 %
10 %
10 %
Niveli 5
10 %
10 %
10 %
Niveli 6
5 %
5 %
5 %
Niveli 7-9
5 %
5 %
5 %
Niveli 10-13
-
4 %
4 %
Niveli 14-18
-
-
3 %
Pafundësi *
-
-
+2.5 %

TEAM MATCHING BONUS
Expert Ranks
Rank
Vice President
Senior Vice President
Chair Person
Partner i drejtpërdrejtë
4
5
5
Vëllimi i Kualifikimit (EUR)
3.000.000
10.000.000
30.000.000
Maksimumi % për këmbë
25 %
20 %
20 %
Këmbët minimale
4
5
5
Niveli 2
15 %
15 %
15 %
Niveli 3
10 %
10 %
10 %
Niveli 4
10 %
10 %
10 %
Niveli 5
10 %
10 %
10 %
Niveli 6
5 %
5 %
5 %
Niveli 7-9
5 %
5 %
5 %
Niveli 10-13
4 %
4 %
4 %
Niveli 14-18
3 %
3 %
3 %
Niveli 19-22
3 %
3 %
3 %
Niveli 23-26
-
2 %
2 %
Niveli 27-30
-
-
1 %
Pafundësi *
+2.5 %
+2.5 %
+2.5 %


Shkarkoni planin e zgjatur të bonusit (përfshirë bonuset e udhëheqjes) - AnglishtREGJISTROHU TANI


Hotline: +49 15782248200     

Udhëzime Regjistrimi

Programi Bonus EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Plani i marketingut / Plani i Kompensimit / Plani i Bonusit / Programi i Partnerit - Referuesit marrin një faqe në internet / faqe ulje me lidhjen e tyre të regjistrimit dhe detajet e tyre kur regjistrohen në ekipin tonë. Nuk mund të ishte më e lehtë.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=refmaster


IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Phone: +49 28712197467
Email [email protected]
Internet: https://www.bonus-wallet.com
Skype: marion.reinders2
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Një program partneri me një program të zgjuar të bonusit / planit të kompensimit / planit të marketingut për marrjen e shpërndarjeve të bonusit mbi 30 breza. - Ajo që ju rekomandoni është thjesht kalimi në një portofol tjetër, i sigurt dhe i lehtë, ku mund të realizohen bonuse shtesë. Asnjë shitje e paketave programore, asnjë porosi, asnjë rekomandim i një investimi dhe asnjë premtim për të ardhmen. Fitoni me planin e bonusit, vetëm për rekomandimin e EXW / EXchangeWorld (ExWorld). : Programi Bonus EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Plani i marketingut / Plani i Kompensimit / Plani i Bonusit / Programi i Partnerit !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Merrni shpërblime tërheqëse duke rekomanduar EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - sipas një Plani të zgjuar të Bonusit / Planit të Tregut / Planit të Kompensimit / Programit të Filialit.

Copyright © 2021 IS-R            EXW termat dhe kushtet