bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: +49 15782248200   /      

EXW - PoS SYSTEM (Makina / terminali i pikës së shitjes) - Programi i Merchant Token - Car Program + Real Estate Clouds - Tregtarët mund të përdorin rrjetin e pagesave me makinën POS (Sistemi i Pikës së Shitjes). Sistemi i pagesave zgjidh problemet që ekzistojnë në pagesa të cryptocurrency.


shqiptar, Albanian - Albania,
Me makinën POS, tregtarët mund të pranojnë pasuritë dixhitale si një mjet pagese. Pagesat Crypto mund të merren për mallra dhe shërbime në të gjithë këtë sistem kudo.: Një Terminal POS (Makina Point of Sale, EFT / POS), është një pikë shitje pa para - një terminal në internet për pagesa pa para dhe një pikë shitje. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - EXW - PoS SYSTEM (Makina / terminali i pikës së shitjes) - Programi i Merchant Faqja e uljes EXW - EXW - PoS SYSTEM (Makina / terminali i pikës së shitjes) - Programi i Merchant
EXW - PoS System (Point of Sale)
Sistemi POS (pika e shitjes) për pagimin e mallrave dhe shërbimeve

Një terminal POS (Point of Sale) është një terminal në internet për pagesa pa para në një pikë shitje. Sot, një sistem POS mbështet të dy kartat me një kod (kryesisht kartat e debitit) dhe kartat me një nënshkrim (kryesisht kartat e kreditit), si dhe pagesa duke përdorur një portofol elektronik.EXW POS System është zgjidhja për shitësit që duan të pranojnë pagesa të cryptocurrency. Pagesa me cryptocurrency është lehtësisht e mundur me EXW.

Shumica e shitësve me pakicë nuk pranojnë aktualisht pagesa me asete dixhitale. Për arsye të likuiditetit, shpesh ekziston nevoja për të këmbyer "paratë" dixhitale përsëri në monedhën FIAT sa më shpejt që të jetë e mundur.
Sistemi i pagesave POS zgjidh problemet që kanë ekzistuar më parë kur paguheshin me monedha cryptocurrency. Transaksionet e menjëhershme mund të kryhen me makinën POS - pa rrugë të gjata transaksionesh, pa shkëmbime të vështira dhe pa kufij shumë të ulët.

EXW aktualisht është duke punuar intensivisht, në bashkëpunim me ofruesit e shërbimeve të pagesave, për të sjellë zgjidhjen teknike në treg.REGJISTROHU TANI


Hotline: +49 15782248200     

Udhëzime Regjistrimi

EXW - PoS SYSTEM (Makina / terminali i pikës së shitjes) - Programi i Merchant - Drejtimi i një biznesi me pakicë kërkon një larmi aftësish menaxhuese dhe marketing. Me një efektiv POS System (Pika e Shitjes), tregtarët mund të sigurojnë që të gjitha proceset të funksionojnë pa probleme.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=refmaster


IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Phone: +49 28712197467
Email [email protected]
Internet: https://www.bonus-wallet.com
Skype: marion.reinders2
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Me POS-System ju lejon të bëni transaksione të menjëhershme falë "Ndryshimit të menjëhershëm". Për të siguruar dhe lehtësuar shërbimin, Kompania kërkon një licencë të rregullt të transmetuesit të parave elektronike të FCA para fillimit të Sistemeve të Pagesave. - Shumë Tregtarë aktualisht nuk pranojnë asnjë pasuri dixhitale. Një arsye për këtë është edhe nevoja për të këmbyer para në monedhën FIAT nga monedhat dixhitale të bazuara në likuiditet. : EXW - PoS SYSTEM (Makina / terminali i pikës së shitjes) - Programi i Merchant !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, POS-System është zgjidhja gjithëpërfshirëse për shitësit globalë që duan të pranojnë kriptocurrency.

Copyright © 2021 IS-R            EXW termat dhe kushtet