bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   /      

EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Udhëzuesi i Regjistrimit dhe Verifikimit (KYC): Token - Car Program + Real Estate Clouds - Udhëzues për regjistrim / verifikim falas përmes KYC (Njihni blerësin tuaj). Udhëzime për shkarkimin e aplikacionit në smartphone tuaj (në dispozicion për Android dhe IOS).


shqiptar, Albanian - Albania,
APP Multi-Crypto-Wallet ++ për IOS dhe Android Smartphones ++ Program shoqërues tërheqës për referime: Portofol për administrimin e monedhës së kriptove (BitCoin, Ethereum) dhe nënshkrimit të llogarisë bankare (depozitat dhe tërheqjet e Fiat) Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Udhëzuesi i Regjistrimit dhe Verifikimit (KYC): Faqja e uljes EXW - EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Udhëzuesi i Regjistrimit dhe Verifikimit (KYC):
EXW / EXchangeWorld (ExWorld)
Udhëzimet për regjistrimin, verifikimin dhe cilësimet e sigurisë

Regjistrimi në EXW / EXchangeWorld (ExWorld) është falas. Pa një lidhje të vlefshme regjistrimi, megjithatë, asnjë regjistrim nuk është i mundur.
Pas regjistrimit do të merrni lidhjen tuaj të regjistrimit (Ref-Link) për referime.


Udhëzimet


Lidhja e regjistrimit (Ref-Link)
Për tu regjistruar në EXW / EXchangeWorld (ExWorld), ju lutem përdorni lidhjen e mëposhtme:
Regjistrimi në EXW
Plotësoni formularin e regjistrimit me të dhënat tuaja. Mos harroni të lexoni dhe pranoni "Terms and conditions" (Kushtet dhe Kushtet e Përgjithshme) dhe Shpalosjen e Riskut [15].
Pastaj shtypni "Submit" (Dorëzoni) për të përfunduar regjistrimin.

 1. Zgjidhni emrin e përdoruesit
 2. Adresa e vlefshme e-mail
 3. Zgjidhni fjalëkalimin
 4. Përsëriteni fjalëkalimin
 5. Zgjidhni gjininë
  - Mashkull (Male)
  - Femër (Female)
 6. Emri i parë
 7. Mbiemri
 8. Ditëlindja (muaji / dita / viti)
 9. Rruga dhe numri
 10. Kodi Postar (ZIP)
 11. Qytetit
 12. Zgjidhni vendin
 13. Emri i sponsorit / referuesit (do të plotësohet automatikisht)
 14. Lexoni dhe pranoni termat dhe kushtet
 15. Shënoni udhëzimet e rrezikut siç lexohet
 16. Konfirmoni captcha
 17. Dorëzoni formularin
Kur regjistroheni për një kompani, duhet të specifikohet edhe emri i kompanisë dhe ID e TVSH-së.

Pas paraqitjes së formularit, ju do të merrni një email konfirmimi me një lidhje. Ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni regjistrimin duke klikuar në lidhjen e konfirmimit.
Nëse nuk mund ta gjeni emailin, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare të spamit.

Shënime mbi formularin e regjistrimit

Ju lutemi sigurohuni që të futni të dhënat tuaja si duhet. Vendosni detajet saktësisht kur ato shfaqen në ID tuaj. Këto të dhëna përdoren për pajtimin e të dhënave në verifikimin e KYC.
Emri i përzgjedhur i përdoruesit është pjesë e lidhjes tuaj të regjistrimit (Ref-Link).Hyni në EXW
Pasi të klikoni në lidhjen në emailin e konfirmimit, tani mund të futeni në faqen e internetit me llogarinë tuaj (zyra prapa) duke klikuar në "Login Now".


Përndryshe, përdorni lidhjen e mëposhtme për t'u loguar:
https://my.exw-wallet.com

 1. Emri i përzgjedhur i përdoruesit
 2. Fjalëkalimi i zgjedhur
 3. Konfirmoni captcha
 4. Paraqisni hyrjen

Pas dërgimit të hyrjes do t'ju kërkohet kodi i sigurisë 2FA.Cilësimet e sigurisë (Google 2FA)
Për arsye sigurie, duhet të futet një kod sigurie 6-shifror 2FA, përveç të dhënave të hyrjes.
Ky kod sigurie gjenerohet me një tjetër aplikacion, Autentifikuesi 2FA i Google. Nëse nuk është tashmë në dispozicion, së pari duhet ta instaloni këtë APP në telefonin tuaj të mençur.

Shkarkoni Google Authenticator 2FA për iOS
Shkarko Google Authenticator 2FA për Android

Para se të përdoret Autentifikuesi 2FA, duhet të bëhet një detyrë në EXW. Për ta bërë këtë, duhet të krijohet një llogari në Autenticatorin 2FA të Google. Kodi kryesor që kërkohet për këtë është dhënë në zyrën prapa EXW.

Shfaqni kodin individual të çelësit 2FA.


Krijoni një llogari për llogarinë tuaj EXW në telefonin inteligjent në Autentifikuesin Google.


1.) Hapni Autentifikuesin Google 2FA.

2.) Skanoni kodin QR të shfaqur në zyrën prapa.

3.) Accountshtë vendosur një llogari e re e Autentifikuesit Google dhe është shfaqur kodi aktual 2FA.

Vendosni kodin 6-shifror 2FA në zyrën prapa, e cila shfaqet në APP.Një kod konfirmimi do të dërgohet në adresën e specifikuar të postës elektronike. Vendosni kodin e konfirmimit nga emaili dhe përfundoni procesin.
Në të ardhmen, përveç të dhënave të hyrjes, duhet të futet edhe kodi 6-shifror 2FA nëse dëshironi të regjistroheni në zyrën prapa.


Vendosja e sigurisë 2FA gjithashtu mund të çaktivizohet në çdo kohë. Sidoqoftë, për këtë kërkohet një kod i vlefshëm 2FA.

Shënime për Vëzhguesit 2FA:

Bëni një shënim dhe siguroni kodin kyç të specifikuar nga EXW!
Nëse dëshironi të përdorni autentifikuesin e syrit në një pajisje tjetër, keni nevojë për kodin kyç për të rivendosur llogarinë atje.
Kodi 2-shifror me 6 shifra i ofruar nga aplikacioni Google nuk është statik - përditësohet vazhdimisht. Mund të jetë që kodi 2FA është tashmë i pavlefshëm nëse doni ta futni atë në EXW. Pastaj përdorni kodin aktual 2FA.

Nëse dëshironi të përdorni Google 2FA-Authenticator në desktop në vend të SmartPhone, ju rekomandojmë programin WinAuth [Download].
Një tjetër mundësi për gjenerimin e kodit 2FA është programi "Authy".
Verifikimi (KYC - Know Your Customer)    Video tutorial
Sipas rregulloreve në fuqi, është e nevojshme të kryhet një KKK. Kjo nuk është asgjë tjetër veçse dëshmi e identitetit dhe adresës.

Me regjistrimin automatikisht arrini nivelin 1 të KYC (KYC Level 1). Sidoqoftë, funksionet e portofolit janë të kufizuara në depozita në monedha kriptoje.

Nëse dëshironi të depozitoni në monedhat FIAT ose të bëni pagesa ose transferime, kjo është e mundur vetëm kur procesi KYC ka përfunduar me sukses dhe niveli 2 i KYC (KYC Level 2) është konfirmuar.


Kërkesat për nivelin KYC 2 (KYC Level 2):
 1. Regjistrimi i përfunduar
 2. Profili i përdoruesit i kompletuar plotësisht
 3. Selfie me kartën tuaj të identitetit.
  Numri i identitetit duhet të jetë i lehtë për t’u lexuar
 4. Kopja e pasaportës ose e kartës së identitetit
 5. Fatura e konsumit ose konfirmimi i adresës si dëshmi e vendbanimit

  Dokumentet e mëposhtme pranohen:
  • Gas / elektrike / fatura e ujit
  • faturën telefonike / internet
  • Banka llogari deklaratë
  • Fatura e sigurimit
  • Letra zyrtare
  • Letërnjoftim mbrapa
  Dokumentet nuk duhet të jenë më të vjetër se 3 muaj. Gjithmonë duhet të jenë të dukshme "të katër qoshet". Emri dhe adresa duhet të jenë qartë të lexueshme në dokument.

  Dokumentet e mëposhtme nuk pranohen:
  • faturën e telefonit celular.
  • Faturë e një porosie në internet.
  • Fatura të tjera të porosive ose blerjeve.
  • Të gjitha dokumentet që nuk janë të lexueshëm, nuk janë plotësisht të dukshme, ose më të vjetër se 3 muaj.

Kontrolloni të dhënat në profilin e përdoruesit.

Ngarko dokumentet (3-5).

 1. Në formularin për ngarkimin e dokumentit të identitetit
 2. Në formularin për ngarkimin e provës së adresës
 3. Kthehu në zyrën prapa

Pas ngarkimit të dokumenteve, KYC niveli 2 (KYC Level 2) duhet të konfirmohet brenda 24 orëve.
Nëse ju rekomandoni EXW, kaloni në lidhjen tuaj të regjistrimit (Ref-LInk) në perspektivën tuaj. Regjistrimi është i mundur vetëm me një Ref-LInk të vlefshme. Prandaj, sistemi i shpërblimit mund të bëhet një detyrë për referuesit.

Rekomandimi është i vlefshëm: Referuesit do të marrin një shpërblim në pagesa të bonusit të partnerit.


Hapa të mëtejshëm:

Depozitoni (Desposit) në portofolin EXW

Shkëmbimi (Exchange) i depozitës në argumentet EXW

Dërgoni argumente EXW (Transfer) në portofolin EXW Bonus

Kërkoni një faqe falas të ekipit

Rekomandoni EXW / EXchangeWorld (ExWorld)REGJISTROHU TANI


Hotline: 555-666-0606     

Udhëzime Regjistrimi

EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Udhëzuesi i Regjistrimit dhe Verifikimit (KYC): - Portofoli aktualisht mban dhe tregton tregton kriptot-valutat BTC dhe ETH, monedhën FIAT dhe EXW. Mbajtja e shenjave ju jep shpërblime tërheqëse.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>
shqiptar - cannabis participation
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

shqiptar - participation in cannabis
Register - shqiptar - Earn money with Crypto
Earn money with Crypto

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=unknown


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Ju mund të regjistroheni përmes lidhjes Ref të referuesit. Këtu është një udhëzues hap pas hapi se si ta bëni atë. Aplikacioni është gjithashtu i disponueshëm për shkarkim si një APP. - Tutorial me shpjegim hap pas hapi se si të vazhdohet (regjistrimi, verifikimi përmes KYC dhe cilësimet e sigurisë përmes vërtetimit të Google 2FA) dhe më shumë. : EXW / EXchangeWorld (ExWorld) - Udhëzuesi i Regjistrimit dhe Verifikimit (KYC): !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Wallet EXP Bonus Crypto: Udhëzues për regjistrim, Cilësime të sigurisë (Google 2FA) dhe Verifikim KYC - Shkarkoni APP, të disponueshme për telefonat inteligjentë Android dhe IOS OS

Copyright © 2023            EXW termat dhe kushtet