bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   /      

EXWallet / EXW WALLET - Pagesa tërheqëse të bonusit për depozitat në sistemin e bonuseve. Token - Car Program + Real Estate Clouds - Për të marrë pjesë në sistemin e shpërblimeve, shenjat brenda portofolit mund të shkëmbehen për shenja bonusi dhe kështu të futen në programin e shpërblimeve. Ndërmarrja paguan më pas një shpërblim ditor nga 0 deri në 0,32%.


shqiptar, Albanian - Albania,
Shuma e futur në programin e bonusit mbetet e ngrirë për 30 ditë. Akoma mund të keni depozita në çdo kohë brenda 30 ditëve. Për këtë, megjithatë, një tarifë dënimi prej 10% është për shkak.: Aktualisht ju mund të menaxhoni monedhat e mëposhtme në Portofolin tuaj (Wallet): BitCoin (BTC), Ethereum (ETH), Euro (EUR), EXC (EXChange Coin) dhe EXW Bonus Token. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - EXWallet / EXW WALLET - Pagesa tërheqëse të bonusit për depozitat në sistemin e bonuseve. Faqja e uljes EXW - EXWallet / EXW WALLET - Pagesa tërheqëse të bonusit për depozitat në sistemin e bonuseve.
EXWallet / EXW BONUS WALLET
Wallet Crypto Bonus për të ruajtur dhe menaxhuar Pasuritë Crypto dhe monedhat FIAT

Portofoli EXWallet / EXW është një portofol dixhital për monedhat e kriptos dhe FIAT. Përveç shenjave EXW, mbështeten edhe Cryptocur Values ​​të tjerë si Bitcoin dhe Ethereum në mënyrë që gjithçka të mund të mbahet në një vend.


Depozitat janë të mundshme në monedhat FIAT (EUR) si dhe në monedhat kriptuese.

Shkëmbimi EXW mund të arrihet direkt nga portofoli i EXW. Monedhat Crypto mund të shkëmbehen lehtësisht dhe direkt me njëri-tjetrin. Shtë gjithashtu e mundur që të këmbehen euro për monedhat kristo dhe anasjelltas. Udhëzimi i përdoruesit është intuitiv dhe i thjeshtë.

Përdoruesit shpërblehen për mbajtjen e vlerave në kompani. Shtë e mjaftueshme që thjesht të blini argumentet EXW dhe pastaj t'i shkëmbeni ato për argumentet EXW Bonus.

Parakushti për shpërndarjen e bonuseve është mbajtja e shenjave në portofolin EXW Bonus me një vlerë të paktën 300 EUR. Një shpërblim ditor (0 deri 0.32%) shpërndahet më pas në numrin e shenjave të mbajtura EXW Bonus.

Pagesa e bonusit bëhet çdo ditë në shenjat EXW në portofolin tuaj.
Periudha e mbajtjes së depozitave në programin e bonusit është 30 ditë. Sidoqoftë, shenjat e bonusit mund të përdoren në çdo kohë. Për një kthim brenda 30 ditëve të para, do të paguhet një tarifë prej 10%.

Monedhat Crypto dhe EUR mund të dërgohen lehtësisht te përdoruesit e tjerë të EXW. Ashtu si me PayPal, transferimi madje mund të bëhet në adresën e postës elektronike të marrësit.Udhëzimet


Depozitoni (Desposit) në portofolin EXW

Depozitoni (Desposit) në monedha kriptovarake (BTC / ETH)

/
/
/
/
 1. Adresa e depozitave BitCoin (BTC) ose Ethereum (ETC)
 2. Kodi QR i adresës së depozitës
Shënim
Nëse dëshironi të filloni menjëherë, mund të bëni një depozitë kriptoje. Asnjë KYC i plotë nuk kërkohet për këtë.
BitCoin (BTC) mund të depozitohet vetëm në portofolin BitCoin dhe Ethereum (ETH) vetëm në portofolin Ethereum.

Depozita SEPA (Desposit) në monedhat FIAT (EUR)


 1. mbajtësit e llogarisë
 2. Numri i llogarisë bankare ndërkombëtare (IBAN)
 3. Kodi i Identifikimit të Biznesit (BIC)
 4. Qëllimi (Reference)
 5. Adresa e paguesit (Adress)
Shënim
Përdorni vetëm llogarinë bankare të specifikuar aktualisht në zyrën prapa.
Transferet mund të bëhen vetëm nga llogaria bankare e përdoruesit EXW.
Një depozitë SEPA është e mundur vetëm nëse procedura e KYC është kryer paraprakisht.
Numri i referencës (Reference) i specifikuar nga EXW duhet të futet si përdorimi i synuar, përndryshe transferimi nuk mund të caktohet.Pagesa (Withdrawal) në një kuletë të jashtme

/
/
/
/
 1. Adresa e destinacionit BitCoin (BTC) ose Ethereum (ETC)
 2. Shuma në BTC ose ETH për tu paguar
 3. Afishimi i shumës në dispozicion dhe maksimal të pagesës dhe tarifave që rezultojnë
 4. Dorëzoni formularin
Shënim
Pagesa është e mundur vetëm nëse procedura e KYC është kryer paraprakisht.
BitCoin (BTC) mund të dërgohet vetëm në një adresë BitCoin dhe Ethereum (ETH) mund të dërgohet vetëm në një adresë Ethereum.Shkëmbeni (Exchange) në monedha të tjera

Me funksionin e këmbimit të portofolit, shenjat EXW (EXW), Ethereum (ETH), BitCoin (BTC) dhe Euro (EUR) mund të shkëmbehen shpejt dhe lehtë. Të gjitha palët e 4 monedhave të përmendura janë të mundshme. Falë "Instant Change" shkëmbimi kryhet direkt.

/
/
/
/
/
/
 1. Zgjidhni monedhën bazë
 2. Zgjidhni monedhën e synuar
 3. Shuma e monedhës bazë që do të këmbehet
 4. Shuma rezultuese e monedhës së synuar (do të plotësohet automatikisht)
 5. Dorëzoni formularinDërgoni argumente EXW (Transfer) në portofolin EXW Bonus

Kompania shpërblen përdoruesit për mbajtjen e vlerave (argumentet EXW Bonus). Një shpërblim ditor prej 0 deri 0.32% shpërndahet në numrin e shenjave të mbajtura të bonuseve. Bonuset kreditohen çdo ditë në shenjat EXW në portofolin tuaj EXW. Parakushti për shpërndarjen e bonuseve është mbajtja e shenjave në portofolin EXW Bonus me një vlerë të paktën 300 EUR.

 1. Numri i shenjave EXW që do të transferohen në portofolin EXW Bonus
 2. Dorëzoni formularin
Shënim
Periudha e mbajtjes së shenjave EXW Bonus është 30 ditë, me anë të së cilës një kthim është i mundur në çdo kohë. Nëse shenjat EXW Bonus shkëmbehen për argumentet EXW brenda 30 ditëve të para, do të paguhet një tarifë prej 10%. Pasi të ketë skaduar periudha e mbajtjes, shkëmbimi është falas.Dërgoni (Transfer) argumentet EXW Bonus përsëri në portofolin EXW

 1. Numri i shenjave EXW Bonus që do të transferohen përsëri në portofolin EXW
 2. Dorëzoni formularin
Shënim
Periudha e mbajtjes së shenjave EXW Bonus është 30 ditë, me anë të së cilës një kthim është i mundur në çdo kohë. Nëse shenjat EXW Bonus shkëmbehen për argumentet EXW brenda 30 ditëve të para, do të paguhet një tarifë prej 10%. Pasi të ketë skaduar periudha e mbajtjes, shkëmbimi është falas.Dërgoni (Transfer) te një partner tjetër EXW

BitCoin (BTC), Ethereum (ETH), EXC (EXChange Coin) (EXW) ose Euro (EUR) mund të transferohen lehtësisht në portofolin EXW të një përdoruesi tjetër. Ashtu si me PayPal, adresa e postës elektronike e marrësit mund të përdoret gjithashtu si referencë.

/
/
/
/
/
/
 1. Marrësi (shkruani ID e përdoruesit, emrin e përdoruesit ose adresën e emailit)
 2. Numri i BTC, ETH, EXW ose EUR që do të transferohet (këtu EUR)
 3. Dorëzoni formularin
Shënim
Një transferim në portofolin e përdoruesve të tjerë është i mundur vetëm nëse procedura KYC është kryer paraprakisht. Pas konfirmimit të transferimit, asnjë korrigjim ose anulim nuk është i mundur.
Përmbledhja e funksioneve të portofolit

Dërgoni (Transfer) te një partner tjetër EXW
Pagesa (Withdrawal) në një kuletë të jashtme
Depozitoni (Desposit) në portofolin EXW
Shkëmbeni (Exchange) në monedha të tjera
Dërgoni argumente EXW (Transfer) në portofolin EXW Bonus
Dërgoni (Transfer) argumentet EXW Bonus përsëri në portofolin EXW


BTC BTC BTC ETH LTC
BCH XRP
USDT USDC
EXW EUR
   
KYC KYC
ETH ETH ETH BTC BCH
LTC XRP
USDT USDC
EXW EUR
   
KYC KYC
LTC LTC LTC BTC ETH
BCH XRP
USDT USDC
EXW EUR
   
KYC KYC
BCH BCH BCH BTC ETH
LTC XRP
USDT USDC
EXW EUR
   
KYC KYC
XRP XRP XRP BTC ETH
LTC BCH
USDT USDC
EXW EUR
   
KYC KYC
USDT USDT USDT BTC ETH
LTC BCH
XRP USDC
EXW EUR
   
KYC KYC
USDC USDC USDC BTC ETH
LTC BCH
XRP USDT
EXW EUR
   
KYC KYC
EXW     BTC ETH
LTC BCH
XRP USDT
USDC EUR
EXW
Bonus
 
KYC
          EXW
EUR   EUR BTC ETH
LTC BCH
XRP USDT
USDC EXW
   
KYC KYC

 
Do të merrni një shpërblim ditor prej 0 deri 0.32% për mbajtjen e shenjave EXW Bonus. Bonusi kreditohet çdo ditë në formën e EXW në portofolin EXW.
 
Kërkohet konfirmuar KYC (Know Your Customer).REGJISTROHU TANI


Hotline: 555-666-0606     

Udhëzime Regjistrimi

EXWallet / EXW WALLET - Pagesa tërheqëse të bonusit për depozitat në sistemin e bonuseve. - Shpërblimet shpërndahen çdo ditë në formën e shenjave në kuletën (Wallet). Shenjat e pranuara mund të shkëmbehen në çdo kohë në monedha të tjera kriptoje ose në shenja shtesë të bonusit (rritja e depozitës ekzistuese).


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>
shqiptar - cannabis participation
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

shqiptar - participation in cannabis
shqiptar - Earn money with Crypto
Earn money with Crypto

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=unknown


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Projekt komuniteti në fushën e dixhitalizimit, përpunimit të pagesave, bërjes së tregut, ndërtimit të tregut dhe pagesa të shpërblimeve për partnerët dhe klientët. - Udhëzime hap pas hapi për depozitimin dhe tërheqjen nga kuleta (Wallet), depozitojnë në programin e bonuseve, shkëmbeni me njëri-tjetrin, ri-depozitoni bonuse të marra. : EXWallet / EXW WALLET - Pagesa tërheqëse të bonusit për depozitat në sistemin e bonuseve. !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Portofoli EXWallet / EXW (Wallet) është përgjigjja për problemet në rritje në botën financiare dhe globalizimin në pagesa ndërkombëtare.

Copyright © 2023            EXW termat dhe kushtet