bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: +49 15782248200   /      

EXShift / EXW EXCHANGE - platformë për shkëmbimin e monedhave kripto dhe monedhave fiat. Token - Car Program + Real Estate Clouds - Ndryshimi i menjëhershëm ju lejon të ndryshoni në kohë reale. Shkëmbyesi përdoret gjithashtu si një produkt i etiketës së bardhë në kompani të tjera dhe kështu siguron rrjedhë shtesë të të ardhurave për EXW.


shqiptar, Albanian - Albania,
Me Exchange, monedhat Crypto mund të këmbehen menjëherë në euro ose anasjelltas - aq shpejt dhe thjeshtë, sa në çdo platformë tjetër. Ndryshimi i menjëhershëm e bën të mundur këtë.: Përveç shkëmbimit midis parave të Fiat dhe monedhave kripto, çiftet e monedhave dixhitale mund të shkëmbehen edhe përmes Exchange. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - EXShift / EXW EXCHANGE - platformë për shkëmbimin e monedhave kripto dhe monedhave fiat. Faqja e uljes EXW - EXShift / EXW EXCHANGE - platformë për shkëmbimin e monedhave kripto dhe monedhave fiat.
EXShift / EXW EXCHANGE
EXShift - Shkëmbyes për shkëmbimin e monedhave kripto dhe paratë e fiat

Monedhat Crypto mund të shkëmbehen lehtësisht dhe direkt me njëri-tjetrin. Shtë gjithashtu e mundur që të këmbehen euro për monedhat kristo dhe anasjelltas. Руковање је интуитивно и крајње једноставно. Даљња имовина биће имплементирана у будућности.
Друге компаније EXShift / EXW мјењач већ користе као производ с бијелом ознаком.


Shkëmbeni (Exchange) në monedha të tjera

Me EXShift / EXW EXCHANGE, Ethereum (ETH), BitCoin (BTC) dhe Euro (EUR) mund të shkëmbehen shpejt dhe lehtë. Të gjitha palosjet e 3 monedhave të përmendura janë të mundshme, si dhe shkëmbimi në EXW (simboli EXW). Falë "Instant Change" shkëmbimi kryhet direkt.

  1. Zgjidhni monedhën bazë
  2. Zgjidhni monedhën e synuar
  3. Shuma e monedhës bazë që do të këmbehet
  4. Shuma rezultuese e monedhës së synuar (do të plotësohet automatikisht)
  5. Dorëzoni formularin
Shënim
Nëse shenjat EXW do të këmbehen për BTC, ETH ose EUR, funksioni i këmbimit në portofolin (EXW BONUS WALLET) mund të përdoret.REGJISTROHU TANI


Hotline: +49 15782248200     

Udhëzime Regjistrimi

EXShift / EXW EXCHANGE - platformë për shkëmbimin e monedhave kripto dhe monedhave fiat. - Nga portofoli mund të hyni direkt në Exchange dhe të ndërroni monedhat e kriptove me njëra-tjetrën. Gjithashtu, shkëmbimi i drejtpërdrejtë në euro është i mundur, në mënyrë që të mund të konvertoni menjëherë dhe të përdorni pagesa bonus.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=refmaster


IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Phone: +49 28712197467
Email [email protected]
Internet: https://www.bonus-wallet.com
Skype: marion.reinders2
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Portofoli është i lidhur drejtpërdrejt me Exchange. Kjo e bën shkëmbimin më të lehtë dhe aksesi i drejtpërdrejtë i pasurive përmes shkëmbyesit është i mundur në çdo kohë. - Për më tepër, Wallet Exchange ofron një mënyrë shumë të thjeshtë për të dërguar para dixhitale tek miqtë, të njohurit ose partnerët e biznesit. Kjo e vë kompaninë edhe në konkurrencë me PayPal. : EXShift / EXW EXCHANGE - platformë për shkëmbimin e monedhave kripto dhe monedhave fiat. !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, EXShift Exchange e bën të shpejtë dhe të lehtë dërgimin e pasurive dhe valutave te përdoruesit e tjerë të EXW, shumë si Paypal

Copyright © 2021 IS-R            EXW termat dhe kushtet