bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: +49 15782248200   /      

EXW CARD - Karta e parë e vërtetë e kredisë që përdor monedhën e kriptos - Crypto Credit Card Token - Car Program + Real Estate Clouds - Me EXW CARD, pagesa e kriptove bëhet e mundur direkt në sit. Kartat e kreditit Crypto mundësojnë pagesa me valuta kriptoje në pikat përkatëse të pranimit.


shqiptar, Albanian - Albania,
Karta nuk është një kartë krediti debiti, por e para e vërtetë Crypto Credit Card.: Kombinimi i monedhave të kriptove me një kartë krediti ka kuptim, sepse BitCoin, Ethereum dhe Co. ende nuk janë pranuar mirë në pagesa të përditshme. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - EXW CARD - Karta e parë e vërtetë e kredisë që përdor monedhën e kriptos - Crypto Credit Card Faqja e uljes EXW - EXW CARD - Karta e parë e vërtetë e kredisë që përdor monedhën e kriptos - Crypto Credit Card
EXW Card (Crypto Credit Card)
Kartë krediti reale për pagesa të kriptove në vend

Karta e planifikuar për bashkë-markë EXW është të bëhet një kartë krediti debiti që funksionon me monedha kriptosh. EXW kështu u ofron klientëve të saj qasje të pakufizuar në financat e tyre.


EXW Card jo vetëm që ndihmon në jetën e përditshme, por edhe me pagesa offline në të gjithë botën ose me prenotime në internet për udhëtime, fluturime, hotele, etj. Asnjë kontroll krediti nuk kërkohet për të marrë kartën e kreditit EXW. Edhe klientët me vlerësim të ulët kredie, siç janë sipërmarrësit e rinj, mund ta bëjnë EXW Credit Card të përdorshëm për veten e tyre.

Me kartën e kreditit EXW, do të jetë e mundur të këmbehen valutat e kriptove për monedha të tjera në kohë reale.REGJISTROHU TANI


Hotline: +49 15782248200     

Udhëzime Regjistrimi

EXW CARD - Karta e parë e vërtetë e kredisë që përdor monedhën e kriptos - Crypto Credit Card - Edhe në blerjet në internet blerësit mund të jenë të lumtur, nëse ata mund të paguajnë fare me kartë krediti ose Paypal. Crypto Credit Card formon një ndërfaqe të nevojshme aktualisht.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=refmaster


IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Phone: +49 28712197467
Email [email protected]
Internet: https://www.bonus-wallet.com
Skype: marion.reinders2
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Në skenën e kriptos, termi "Bitcoin" karta krediti është krijuar për kartat. Ofruesit e kartelave fitojnë nga tarifat e bëra, për shembull, për shndërrimin e monedhave, tërheqjen në makinat e ATM ose tarifat mujore të shërbimit. - Karta e kreditit e vërtetë është e lidhur me portofolin e vet. Përdoruesi i një Crypto Credit Card vendos që pagesa në monedha Fiat (Euro, Dollar, etj.) Shndërrohen drejtpërdrejt në vlerën aktuale të tregut. : EXW CARD - Karta e parë e vërtetë e kredisë që përdor monedhën e kriptos - Crypto Credit Card !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, EXW CARD (Crypto Credit Card) bën të mundur: edhe klientët me vlerësim të ulët kredie, siç janë sipërmarrësit e rinj, mund ta përdorin këtë kartë krediti për valutë kriptuese për veten e tyre.

Copyright © 2021 IS-R            EXW termat dhe kushtet