bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: 555-666-0606   /      

EXDrive / EXW CAR PROGRAM - Drejtoni makinën tuaj të ëndërruar, të paguar me shpërblimet e marra (programi i qirasë / makinës afatgjatë) Token - Car Program + Real Estate Clouds - Si pjesë e programit të makinave, komuniteti është i pajisur me marka të ndryshme si Mercedes, BMW, Audi dhe lloje të tjera automjetesh me kushte shumë të mira. Pagesa bëhet çdo muaj direkt nga kuleta.


shqiptar, Albanian - Albania,
Car Program përfshin këste me qira, sigurim, shërbim, ndihmë dhe ndihmë në rast të avarive ose aksidenteve.: Me programin e makinave, të gjithë kanë mundësinë për të drejtuar makinën e tij të ëndërruar me çmime të arsyeshme (qira afatgjatë). Përparësitë janë të qarta: pa kosto të tilla si shërbimi, sigurimi, punëtori, taksat etj. Ju thjesht duhet të karburantit, sepse gjithçka tjetër është tashmë e përfshirë në çmimin e qirasë së automjetit. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - EXDrive / EXW CAR PROGRAM - Drejtoni makinën tuaj të ëndërruar, të paguar me shpërblimet e marra (programi i qirasë / makinës afatgjatë) Faqja e uljes EXW - EXDrive / EXW CAR PROGRAM - Drejtoni makinën tuaj të ëndërruar, të paguar me shpërblimet e marra (programi i qirasë / makinës afatgjatë)
EXDrive / EXW Car Program
Vetëm karburant - drejtoni makinën tuaj të ëndrrave, të paguar me programin automatik


Me 15 Nëntor 2019 Programi i Automjeteve (Car Program) u aktivizua në zyrën e pasme. Falë një bashkëpunimi në sektorin e automobilave, është e mundur të vihen në dispozicion automjete për qira afatgjata përmes platformës EXDrive / EXW.
Me EXDrive / EXW Car Program, përdoruesit e portofolit EXDrive / EXW mund të marrin me qira një makinë në një afat të gjatë pa shumë shirita të kuq dhe pa kontroll kredie.

Ofrohen kontrata me një afat prej një ose dy vjet. Qiraja afatgjatë paguhet me shenja EXW.
Oferta aktualisht është e kufizuar në Gjermani, Austri dhe Zvicër, por duhet të zgjerohet në vendet e tjera në një afat të shkurtër.

Në varësi të sasisë së shpërblimeve të marra çdo muaj nga programet e bonuseve, ofrohen automjete të kategorive të ndryshme (5 nivele). Niveli i arritur është i zhbllokuar në zyrën e pasme dhe automjeti mund të konfigurohet.

Mimi i qirasë përfshin të gjithë mirëmbajtjen dhe shërbimet në një seminar të autorizuar në vendndodhjen tuaj, si dhe veshin, gomat dhe të gjitha sigurimet dhe taksat. Thjesht duhet të karburantit.


Avantazhet e qiradhënies së automjeteve afatgjata
 • Pa kosto mirëmbajtjeje dhe veshjeje
 • Sigurimi plotësisht i gjithanshëm i përfshirë (pa kufizime moshe)
 • Pa taksë makine apo tarifa regjistrimi
 • Nuk ka kosto për shkak të humbjes së vlerës
 • Nuk kërkohet kontroll i kredisë (hyrja Schufa)
 • Drejtoni rregullisht modelet e automjeteve aktuale
 • Fleksibilitet më i madh për ndryshime në sferën private (fëmijë, qen)
 • Likuiditeti ruhet
 • Montimi i shpejtë ose çmontimi i flotës së automjeteve për kompanitë
 • Shpenzime të zbritshme të biznesit
 • Pasqyrë më e mirë e financave, pasi kostot fikse
 • Zëvendësim i shpejtë në rast të dëmtimit

Përmbledhje e Programit të Automjeteve EXW (Car Program)

Niveli 1

Audi A1, A3, Q2
BMW X1, 1er, 2er
Mercedes A-Klasse, CLA, GLA
Pricemimi i qirasë: deri në 1295 EUR / muaj
depozitojë: 5000 EUR
Aktivizimi nga bonusi i konvertuar 1800 EUR në muaj
Niveli 2

Audi A4, A5, Q3
BMW X3, 3er, 4er
Mercedes C-Klasse, GLC
Pricemimi i qirasë: deri në 1395 EUR / muaj
depozitojë: 6500 EUR
Aktivizimi nga bonusi i konvertuar 2800 EUR në muaj
Niveli 3

Audi A6, A7, Q5
BMW X5, 5er, 6er
Mercedes E-Klasse, CLS, GLE
Pricemimi i qirasë: deri në 1850 EUR / muaj
depozitojë: 8500 EUR
Aktivizimi nga bonusi i konvertuar 4000 EUR në muaj
Niveli 4

Audi A8, Q7, Q8
BMW X7, 7er, 8er
Mercedes S-Klasse, GLS
Pricemimi i qirasë: deri në 4800 EUR / muaj
depozitojë: 12000 EUR
Aktivizimi nga bonusi i konvertuar 6000 EUR në muaj
Niveli X

Mercedes AMG
BMW M
AUDI RS
Automjete të tjera: sipas kërkesës
Pricemimi i qirasë dhe depozita: sipas kërkesës
Aktivizimi nga bonusi i konvertuar 8000 EUR në muaj


Download EXW Car ProgramREGJISTROHU TANI


Hotline: 555-666-0606     

Udhëzime Regjistrimi

EXDrive / EXW CAR PROGRAM - Drejtoni makinën tuaj të ëndërruar, të paguar me shpërblimet e marra (programi i qirasë / makinës afatgjatë) - Në Car Program, qiraja mujore e automjetit faturohet direkt përmes portofolit të bonusit.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow
shqiptar - participate in cannabis/a>
shqiptar - cannabis participation
Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Nahrungsergaenzung bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

shqiptar - participation in cannabis
shqiptar - Earn money with Crypto
Earn money with Crypto

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=unknown


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Me programin Auto, përdoruesit e portofolit mund të marrin me qira një makinë në baza afatgjatë duke përdorur monedhën e kriptos dhe pa shumë burokraci. Ekziston një zgjedhje e automjeteve në 5 klasa të ndryshme të markave BMW, Audi, Mercedes dhe të tjera. - Me qira afatgjatë të makinave - Përdorni Car Program për të drejtuar një automjet për të cilin nuk duhet të paguani asnjë taksë, sigurim, shërbim ose ndonjë gjë tjetër. Gjithçka është përfshirë në çmimin e qirasë. : EXDrive / EXW CAR PROGRAM - Drejtoni makinën tuaj të ëndërruar, të paguar me shpërblimet e marra (programi i qirasë / makinës afatgjatë) !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Car Program është një tjetër veçori e EXDrive / EXW. Pra, pagesa për një Audi, BMW ose Mercedes me monedha kriptoje nuk është më ëndërr e së ardhmes.

Copyright © 2023            EXW termat dhe kushtet