bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Hotline: +49 15782248200   /    WhatsApp  

Rishikimi EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System dhe më shumë Token - Car Program + Real Estate Clouds - Test, përvojë dhe rishikim në këtë portofolin e zgjuar të bonusit. Udhëzime për regjistrim, regjistrim, verifikim dhe shkarkim nga Google Play Store ose Apple App Store për telefonat inteligjentë me sistemet operative Android dhe IOS.


shqiptar, Albanian - Albania,
Sistemi eko i përbërë nga portofolë multi-kriptuese me partnerë tregtarë, program makine, shkëmbim, kartë krediti kripto, reve të pasurive të patundshme, sistem POS dhe program udhëtimi: Ruani dhe menaxhoni monedhat e kriptos, të tilla si BitCoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Tether dhe USD Monedhë, si dhe monedhat FIAT në mënyrë të sigurt. Përjetoni raporte, rishikime dhe mësime në Bonus-Wallet, Crypto Credit Card, Car Program, POS-System, Exchange, Real Estate Clouds, Travel Program dhe më shumë. Token Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - Rishikimi EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System dhe më shumë Faqja e uljes EXW - Rishikimi EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System dhe më shumë
EXW - Revolucioni Crypto
Mirëseerdhët në botën magjepsëse të EXW - të shpejtë, të sigurt, përpara-sy.

Kjo faqe e internetit ofron informacione mbi temat që lidhen me EXW.
Regjistrimi, verifikimi / vërtetimi (KYC) dhe cilësimet e sigurisë (Google 2FA) shpjegohen hap pas hapi. Ekzistojnë gjithashtu udhëzime të hollësishme për trajtimin e portofolit dhe shkëmbimin, si dhe informacione rreth bonusit EXW dhe programit të partnerit.

Për pyetje dhe për mbështetje:
Hotline: +49 15782248200
ose
Biseda e drejtpërdrejtë e WhatsAppFarë është EXW?
EXW është një kompani e regjistruar në Evropë me selinë e saj në Klagenfurt në Austri. Kjo sjell siguri juridike, si për kompaninë, ashtu edhe për përdoruesit dhe partnerët.

Baza është një portofol me një shkëmbyes të integruar. FIAT (EUR), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Tether (USDT), USD Monedhë (USDC) dhe EXW aktualisht mund të shkëmbehen. Pasuritë e mëtejshme janë planifikuar. Procesi i këmbimit është i menjëhershëm dhe kryhet në kohë reale.


Depozitat SEPA (dhe së shpejti edhe tërheqjet SEPA) janë të mundshme. Përveç depozitës bankare SEPA, depozita mund të bëhet edhe me kartë krediti.

Sistemi bazohet në një simbol të brendshëm, "EXW Token". EXW Token është një shenjë ERC-20 e bazuar në Ethereum dhe funksionon (kryesisht) si një shenjë e shërbimeve.
Përdoruesit shpërblehen për mbajtjen e vlerave në kompani. Duke mbajtur shenja bonusi, individë si dhe kompani mund të bëhen të thjeshtë, të shpejtë dhe plotësisht të automatizuar, pjesë e transaksioneve të Exchange dhe fusha të tjera interesante.

EXW paguan një shpërblim ditor deri në 0,32%.

Me EXW Car Program, përdoruesit e portofolit EXW mund të marrin me qira një makinë në një afat të gjatë pa shumë shirita të kuq dhe pa kontroll kredie.
Me Real Estate Clouds, EXW synon ta bëjë tregun tradicional ndërkombëtar të pasurive të patundshme të arritshme për pjesëmarrësit e tij brenda sistemit të tij të ekonomisë së re.
EXW POS System është zgjidhja për shitësit që duan të pranojnë pagesa të cryptocurrency.
Me kartën e kreditit të planifikuar të bashkë-markës (EXW Card), pagesa me cryptocurrency është lojë e fëmijëve.


Si realizohen fitimet?

- Duke kombinuar transaksionet e këmbimit dhe tregtimit, EXW është në gjendje të gjenerojë kapital për klientët dhe kompanitë nga dy fusha.
- Fokusi është në transaksionet e këmbimit (shkëmbimi i monedhave dhe monedhave kripto). Shkëmbimi EXW është tashmë në përdorim nga disa kompani si një produkt i etiketës së bardhë.
- Një pjesë e fitimit vjen gjithashtu nga tregtimi i pasurive dixhitale.
- Fitimet e mëtejshme arrihen përmes bashkëpunimeve në sektorin e automobilave, si psh me Programin e Automjeteve (EXW Car Program) dhe gjithashtu Programin e Pasurive të Patundshme (EXW Real Estate Clouds).
- Të ardhurat shtesë gjenerohen kur sistemi eko zgjerohet përmes prezantimit të kartës së kreditit të kriptove (EXW Card), integrimit të tregtarëve përmes terminaleve POS (EXW POS System), zbatimit të EXW Travel (prenotim fluturimesh, udhëtimesh, hotelesh, etj) dhe hapjes të një vendi tregu.
- Ekzistojnë edhe aktivitete në fushën e bujqësisë dhe metale të çmuara (ari).


Karakteristikat EXW
 •   Amohet "Ofruesi më i mirë i Shërbimeve Crypto" (Next Block Guru Awards).

 •   Kompania e regjistruar në Evropë me selinë e saj në Austri.

 •   Opsioni i depozitave me kartë krediti.

 •   Depozitat SEPA në monedhat FIAT (EUR) janë të mundshme.

 •   Shkëmbim i menjëhershëm i FIAT në monedha cryptocurrency dhe monedhat midis tyre.

 •   Trajtim intuitiv dhe i lehtë.

 •   Pagesa, transferimi dhe shkëmbimi kryhen menjëherë - Instant-Change bën të mundur.

 •   Pagesat ditore të bonusit deri në 0.32% për mbajtjen e shenjave të bonusit EXW.

 •   Pagesat janë të mundshme në çdo kohë.

 •   Program rekomandues fitimprurës.

 •   Car Program (program makine me qira afatgjate pa kontroll kredie)

 •   Retë e pasurive të patundshme në të gjithë botën (Real Estate Clouds).

 •   Të ardhura nga shkëmbyesi i etiketës së bardhë.

 •   Bashkëpunim me partnerë të kualifikuar tregtar.

 •   Së shpejti: kartë krediti (Crypto Credit Card), pagesa SEPA, lidhje tregtie përmes sistemit POS (Point of Sale) dhe programit të udhëtimit (fluturime, udhëtime, hotele).


Regjistroni prezantimin e biznesit EXW


Ekspertë të klasit të lartë të kriptove në EXW

GIACOMO ARCARO

Ai është një nga Growth Hacker më me përvojë evropian. Ai është profesor në Collège Des Ingénieurs në TAG Innovation School. Giacomo është themeluesi i Black Marketing Guru dhe Confindustria Speaker. Ai u largua nga CercaClienti.it në 2015 për 1 milion € dhe tani është një nga këshilltarët më me ndikim evropian për ICO me mbi 140,000 ndjekës të kriptove. Ai punon në një kishë italiane nga XII. Shekull dhe drejton një ekip prej 30 Growth hakerash nga e gjithë Evropa.
ELOISA MARCHESONI

Ajo është aktualisht ICO, IEO, dhe konsulente më e re në skenën e kriptos, është një shkrimtar me ndikim për disa nga mediat kryesore, dhe një ungjilltar i vërtetë. Eloisa u emërua numër 1 në mesin e arkitektëve të modeleve evropiane dhe ekspertëve EloisaX. Ajo është një nga gratë kryesore në industrinë e blockchain, është renditur si e tillë nga Humans of Blockchain dhe është e përfshirë në mënyrë aktive në projektin "NYC Women in Blockchain" dhe është anëtar i shoqatave të ndryshme të blockchain.
GIOVANNI CASAGRANDE

Emri Casagrande është i njohur në botën e cryptocurrency. Giovanni është italian dhe ka mbi 20 vjet përvojë në marketing. Ai ka punuar në industrinë e cryptocurrency për 5 vitet e fundit, është një shkrimtar, folës publik dhe marketing dhe konsulent Growth Hacking për shumë projekte.


Awardsmime dhe nderime

Ofruesi më i mirë i Shërbimeve të Pagesave Crypto
Në Next Guru Awards 2019, shërbimi i pagesës së Portës EXW u dha "Best Crypto Payment Service Provider". Arritjet e pazgjidhura të Portës EXW për këtë çmim përfshijnë pagesat e saj inovative dhe shpërblimet e saj ditore për zgjidhjet e tregtimit të cryptocurrency që ndihmojnë përdoruesit të gjenerojnë të ardhura, sistemet POS të bazuara në cryptocurrency, kartat unike të kreditit të cryptocurrency, qiratë e makinave afatgjata dhe iniciativat e cloud-it.

Sipërmarrësi më i mirë i Blockchain nën 30 vjeç
Në World Blockchain Summit, themeluesi i EXW Wallet, Benjamin Herzog, bashkëthemeluesi Manuel Batista, bashkëthemelues dhe CNO Pirmin Troger të gjithë morën çmimin "Best Blockchain Entrepreneur under 30". Mimi njeh përpjekjet e tyre për t'i realizuar idetë prapa Portës EXW.REGJISTROHU TANI

Për pyetje dhe për mbështetje:
Hotline: +49 15782248200   ose    Biseda e drejtpërdrejtë e WhatsApp

Udhëzime Regjistrimi

Rishikimi EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System dhe më shumë - Bleni monedha cryptocurrency (BitCoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Tether dhe USD Monedha) dhe shenja dhe paguajini me EUR (FIAT). Pagesa bonus për mbajtjen e shenjave. Portofol me Kartë krediti Crypto dhe llogarinë tuaj bankare. Tërheqje në FIAT dhe monedha Crypto.


EXW-Token -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - invest in grow

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe në internet me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe materialin e mëtutjeshëm të marketingut sigurohet falas nëse keni regjistruar më parë këtu me EXW.

 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERI I PAVARUR I EXW GLOBAL AG
lidhje regjistrimi :
https://exw2.exw-wallet.com/?ref=refmaster


IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Phone: +49 28712197467
Email [email protected]
Internet: https://www.bonus-wallet.com
Skype: marion.reinders2
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


NJOFTIM I RËNDËSISHËM:

Kjo faqe e internetit nuk është as një këshillë personale financiare, as një këshillë investim. Informacioni në këtë faqe interneti nuk merr parasysh karakterin individual të objektivat tuaja investimeve, gjendjen financiare apo nevojat për investime. Kjo është përgjegjësia juaj për të vlerësuar nëse informacioni përmbajtura në këtë faqe interneti është e përshtatshme për qëllimet tuaja individuale të investimeve, gjendjen financiare apo nevojat për investime. Ju duhet të bëni këtë rishikim para se të marrë një vendim për investime bazuar në informacionet e dhëna në këtë website. .

EXW-Wallet with Exchange, POS-System, and Crypto Credit Card - Token :Përgjigja për problemet në rritje në botën financiare, si dhe për globalizimin dhe pagesat ndërkombëtare. Përjetoni, rishikoni, tutorial dhe komente në këtë portofolin e bonusit. - Një vlerësim, testi i konsumatorit, informacioni, rishikimi dhe përvoja në programin e makinave, portofolin e bonusit, shkëmbimin, retë e pasurive të patundshme, kartën e kreditit të kriptove, tregtimin, sistemin POS dhe programin e udhëtimit : Rishikimi EXW WALLET: Bonus Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, POS-System dhe më shumë !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Rishikoni EXW Bonus Wallet: Përvoja, Shkarkim, Test dhe Informacion. Llogari bankare FIAT, Crypto-Wallet, Exchange, Car Program, Real Estate Clouds, Travel Program, Crypto Credit Card, POS-System.

Copyright © 2020 IS-R            EXW termat dhe kushtet